Coaching

Tijdens een intake bespreken we je doel(en). Daarna spreken we elkaar periodiek 1 op 1. Ik coach o.a. op balans, energie, vitaliteit, leefstijl, loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op kantoor, thuis, via Skype/FaceTime of al wandelend in een van de vele parken in Amsterdam. Doorgaans zijn 5 tot 10 gesprekken voldoende.

Wat levert coaching je op?
Rust, balans, energie, regie en zelfvertrouwen
Iedere keer weer kleine stappen richting je doel(en). Ik bied steun bij het ondernemen van de daadwerkelijke acties die nodig zijn om de doelen te realiseren.

Tarieven voor coaching
Een gesprek duurt doorgaans een uur en daar komt voorbereiding, reistijd en verslaglegging bij. Het tarief voor individuele (wandel)coaching is EUR 120,= per uur. Je ontvangt de factuur achteraf per mail.
Bij een zakelijk programma, als je werkgever de kosten vergoedt of als het betaald wordt uit je opleidingsbudget, geldt een aangepast tarief. Ook als je gebruik wilt maken van het totaalprogramma van coaching én hardlooptherapie, geldt een aangepast tarief. 

Loopbaan, wandelcoaching, life-coaching, leefstijlcoaching, vitaliteitscoach, Amsterdam, beweging
Hardlooptherapie, coaching, loopbaancoach, lifecoach, running, NOBCO,  beroepscoach, runningcoach, gecertificeerd coach,
Hardlooptherapie, coaching, loopbaancoach, lifecoach, running, NOBCO,  beroepscoach, runningcoach, gecertificeerd coach,