Hardloop therapie

We lopen 1 tot 2 keer per week samen op een rustig tempo, zodat je kunt blijven praten tijdens het hardlopen.
De hardlooptherapie vindt plaats in de ochtend of uiterlijk in de lunchpauze, omdat bewezen is dat erna je productiviteit 40-60% hoger is. Het kan uiteraard ook op een ander geschikt moment in de dag. Daarnaast bied ik je desgewenst een schema aan wat je kunt volgen om nog 1 of 2 keer extra zelf te bewegen. De hardlooptherapie bied ik aan in een programma van 10 weken, aangezien nieuwe routines minimaal 60 dagen tijd kosten om te integreren. 'Klanten zeggen dat ik je stok achter de deur ben' om bewegen in je routine te krijgen.

Tarieven voor individueel programma hardlooptherapie
Het tarief voor een 10-weeks individueel programma hardlooptherapie is EUR 50,= per sessie van maximaal een uur. Bij een zakelijk programma, hardlooptherapie aan een groep medewerkers, of gefinancierd uit je opleidingsbudget,  geldt een aangepast tarief.  Ook als je gebruik wilt maken van het totaalprogramma van coaching én hardlooptherapie, geldt een aangepast tarief. 
In sommige gevallen vergoed de zorgverzekeraar de hardlooptherapie, neem hiervoor contact op met uw eigen verzekeraar.

Running, Hardlopen, energie, coach, vitaliteit, rennen, hardlooptraining Amsterdam, runningtherapie, sporten, fit worden, fit