Loopbaancoach, Lifecoaching, Amsterdam, NL Leert Door, Corona revalidatie, leefstijl, vitaliteit, balans, energie, structuur,

Jessie Klinkenberg

Ik ben 47 jaar jong en moeder van 3 kinderen, woonachtig en werkzaam in Amsterdam. Ik ben energiek, enthousiast en gevoelig. Ik ben geïnteresseerd in mensen (verbinder), ik luister aandachtig en zonder oordeel. Mensen zijn vaak snel op hun gemak bij mij. 
Na 19 jaar werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening, heb ik zelf het roer omgegooid. In de zakelijke omgeving heb ik ervaren wat lange dagen werken inhoud, inclusief de ratrace en voortdurende reorganisaties. Iedereen wordt geacht flexibel te zijn en ondertussen is er veel spanning. Ik heb in de loop der jaren zelf diverse coaching trajecten doorlopen. Hierdoor reflecteer ik periodiek op mijn eigen leven. 
Daarnaast loop ik al ruim 15 jaar recreatief hard en ervaar ik hoe hardlopen/bewegen stress reduceert en hoe gedachten rustiger worden. Het hardlopen geeft mij ontspanning door inspanning. Ik sport al mijn hele leven op recreatief niveau. Het draagt bij tot balans en vergroot mijn energie en vitaliteit. 
Ook als moeder van 3 kinderen ervaar ik balans bewaren als essentieel. Dit heeft mij uiteindelijk tot dit bedrijf gebracht. Een rustmoment door coaching en/of hardlooptherapie geeft nieuwe inzichten en nieuwe energie. 

Ik ben gecertificeerd NOBCO/EMCC EQA geaccrediteerd coach. Vanuit het NOBCO bezit ik de accreditatie op Practitioner Niveau. Daarnaast ben ik gecertificeerd Runningtherapeut.