Wat biedt Up & Running Coach

Ik bied individuele coaching en hardlooptherapie aan, zowel los als gecombineerd. De hardlooptherapie geef ik in kleine groepen of individueel. De coaching is in principe individueel. Als je gebruik wilt maken van beide diensten dan ziet het er als volgt uit,  1 keer per week samen begeleid hardlopen en gemiddeld genomen 1 keer per twee weken een individueel coachgesprek.

Hardlooptherapie geeft je een handvat om lichaam en geest meer in balans te brengen. Het geeft je motivatie, inspiratie en kracht, zodat het plezier in je leven toeneemt. Door het bewegen versterk je niet alleen je hart- en vaatstelsel en daarmee je gezondheid. Je brengt door bewegen vooral je gedachten tot rust. Dit heeft tot gevolg dat je je vrijer, opgewekter en een meer zelfverzekerd mens voelt. Het hardlopen wordt opgebouwd tot een niveau dat een ontspannen duurloop van een half uur (of meer) mogelijk is. De weg ernaartoe is niet altijd leuk of makkelijk, maar als het doel bereikt is geeft dat veel voldoening.

Coaching is zinvol als je ergens tegenaan loopt of ergens 'last' van hebt en dat ik als  onafhankelijk persoon zonder oordeel naar je luister en je vragen stel, en samen met jou onderzoek wat de eerstvolgende stap of actie is. Ik ben ervan overtuigd dat jij de antwoorden zelf in je hebt. Coaching is heel concreet actie en resultaatgericht, je beweegt iedere keer kleine stappen voorwaarts.